Pantservoertuigen verkoop & onderhoud

Bogemans Armoring is gespecialiseerd in het bepantseren van vrijwel alle typen voertuigen, gaande van terreinwagens, personenwagens tot bestelwagens. Door onze jarenlange ervaring in de automobiel sector, kan u bij Bogemans Armoring rekenen op de hoogste kwaliteit aan gebruikte materialen, afwerking en veiligheid.

BEKIJK HET VOLLEDIGE WAGENPARK
 

Bekijk het assortiment

Neem plaats in een gepantserd voertuig en ervaar dat geen enkele omgeving u meer veiligheid en rust brengt.

Meer info? Contacteer ons

SEDANS

Een Sedan is eenvoertuigvoor 4 of meerpersonen met een vast dak tot aan de achterruit.

SUV

Een SUV gelijkt op een station wagen, meestal met eenvier-wielaandrijving.

SWAT

Een SWAT van of SWAT truck (meestalgepantserd) is een voertuig om gespecialiseerde materialen te vervoeren.

Contacteer ons

Havendoklaan 13c - 1800 Vilvoorde - Belgium
Tel: +32 2 270 94 91
+32 476 43 95 60
dennis@bogemans-armouring.com

Welkom bij Bogemans Armoring Europe

Bogemans Armoring is gespecialiseerd in het bepantseren van vrijwel alle typen voertuigen, gaande van terreinwagens, personenwagens tot bestelwagens.

Door onze jarenlange ervaring in de automobiel sector, kan u bij Bogemans Armoring rekenen op de hoogste kwaliteit aan gebruikte materialen, afwerking en veiligheid. Ons team van specialisten maakt gebruikt van gecertificeerde materialen en garandeert u dat alle opdrachten vakkundig en betrouwbaar worden uitgevoerd. Ook

dragen wij hoog in het vaandel, uw privacy blijft gewaarborgd. Elke opdracht bij Bogemans Armoring wordt als uniek beschouwd, er wordt gewerkt op maat van de klant, naargelang de persoonlijke noden en wensen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij staan u graag vrijblijvend te woord.